Hvorfor OnePack 3PL?

DINE FORDELE HOS ONEPACK

Konkurrencedygtig fordel

At bruge OnePack er ikke kun en økonomisk fordel, men også en konkurrencefordel.

Dag-til-dag leveringsløsninger er ved at blive en standard i branchen og forventes af langt de fleste forbrugere.

Med en stigende mængde ordrer kan dette være en svær opgave at gennemføre på egen hånd, da det kræver konstant øje på logistikken.

OnePack løsningen giver dig ubegrænsede muligheder for at få pakket og afsendt dine ordrer.

Takkekort, solid emballage og små unikke gaver fra din forretning er blot nogle tiltag, som du kan koble på din løsning hos os. Disse tilsyneladende trivielle detaljer er det, der etablerer forbrugernes loyalitet og engagement.

lasse-kristian-peger

Skalebar og fleksibel

Et karakteristisk træk ved en betydelig del af e-handelssektoren er sæsonudsving.

Årets fjerde kvartal er normalt en periode med øget salg, takket være Black Friday og jul.

Hvad vil du gøre, hvis du pludselig finder ud af, at du skal håndtere 5 – 20 gange flere ordrer? Kører du dit eget lager, skal du sørge for mere plads, ansætte yderligere personale (måske kun i en begrænset periode) og sørge for der er tilstrækkelig emballage.

Takket være OnePack kan du helt glemme disse problemer. Vores opgave er et være forberedt på ændringer i salget.

Desuden er skalerbarhed en fordel, ikke kun i tilfælde af sæsonmæssige toppe, men også i et langsigtet perspektiv. Efterhånden som din virksomhed vokser, er du med OnePack sikke på, at det stigende antal ordrer bliver håndteret på samme præcise måde som altid.

Optimering af omkostninger

Når du har dit eget lager, betaler du et fast gebyr for leje af pladsen – uanset hvor mange varer der opbevares der.

OnePack giver dig mulighed for at konvertere faste omkostninger til variable omkostninger, afhængigt af den faktiske plads, dine produkter optager på et givet tidspunkt.

Derudover hjælper vi dig i perioder, hvor salget er lavere – du betaler kun for pakkede og afsendte ordrer, så gebyrerne falder, når der sendes færre pakker.

Ved at bruge OnePack optimerer du desuden dine omkostninger baseret på stordriftsfordelen. Med tusindvis af pakker, der forlader vores lager hver måned, kan vi forhandle bedre priser, f.eks. med transportører eller emballageproducenter.

lasse-skrivebord-happy

Innovativ teknologi

Hos OnePack gør vi brug af et avanceret og moderne WMS (Warehouse Management System), som sørger for alt en webshop kan have brug for: varemodtagelse, mærkning, placering af produkter på hylder og ordreplukning – alt sat sammen i ét system, for upåklagelig og effektiv arbejdsgang.

Det er skræddersyet til behovene i e-handelsindustrien og giver mulighed for problemfri integration med alle populære salgsplatforme.

Alt dette for at sørge for at din forretning altid har et overblik over dine lagervarer, værdi og ordrestatus.

Vi samarbejder tæt med Smartpack WMS og står først i køen, når nye funktioner bliver tilgængelige – til glæde for din forretning.

OnePack giver dig en lang række af fordele:

Gå fra faste til variable omkostninger

Du betaler kun efter hvad du bruger. På denne måde følger din omkostninger dit reelle salg.

Hold fokus på at vækste din forretning

Når logistikken er ude af huset, kan du bruge mere tid på det der betyder mest: vækste din forretning.

Ikke flere medarbejderhovedpiner

Ikke flere bekymringer om du har for mange eller for få medarbejdere på lageret.

Skalér din forretning med focus

Vores fleksible tilgang bliver din fordel i takt med din forretning vokser, da vi kan tilpaee funktioner efter dine behov.

Konstant innovation

Med vores innovative værktøjer og mangeårige erfaring, kan vi assistere dig at integrere de bedste funktioner i din dagligdag.

Du har fuld kontrol

Vores lokationer er måske ikke lige rundt om hjørnet, men det føles sådan med live opdateringer og vores effektive kundeservice

In-house GLS aftale

Det er svært at få konkurrencedygtige fragtpriser. Med vores GLS samarbejde, kan vi tilbyde mindre webshop favorable forsendelsespriser.